Freezing cold! 10% off reduced jackets - Voucher Code: freeze

10% off reduced jackets! Voucher Code: freeze

See Deal
Winter Sale ski-kleding

Winter Sale

Tot 50% korting

Winter Sale Langlauf Uitrusting

Langlauf Uitrusting

Skating & Klassik tot 40%

Winter Sale Winterlaarzen

Winter Sale

Winterlaarzen

Journaal

Magazine

Magazine

Dons of synthetisch? Een gids voor beiden Nu lezen
Magazine

Magazine

Gore-Tex uitrusting wassen
Zo doe je dat
Nu lezen
Contest

Contest

Win with Black Yak! Mountaineering Outfit worth 560 euro Enter to Win

Bergzeit Service

Onze top  functionele outdoormaterialen 

Alle functionele outdoormaterialen

Onze Top outdoormerken 

Alle merken

Onze  duurzame outdoorproducten 

Alle duurzame outdoorproducten

Onze Top outdoor categorieën 

Bergzeit Outdoor Shop

De Bergzeit Outdoor shop is de outdoorwinkel waar je alles kan vinden voor een actieve vakantie of verre reis. Hier kan je veilig van uit je comfortabele stoel je bergsportuitrusting kopen. Het Bergzeit Service Team helpt je graag met verder met deskundig advies. In onze shop vind je de beste producten voor mountainbiken, klimmen, trekking, touringskiën, freeriden en telemarken. Onze producten vind je in de Bergzeit online shop, onze outdoor outlet en in onze filialen in Holzkirchen (D) en Gmund (D).

Service en advies

In onze filialen Bergzeit Alpin in Holzkirchen(D) en het Bergzeit Outdoor-Center in Gmund(D), staan onze sportieve medewerkers voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. In onze Online shop kan je direct contact opnemen met onze klantenservice via onze live-chat en telefoon. Voor overige vragen kan je ons via e-mail bereiken. Zo heb je altijd iemand in de buurt om je verder te helpen bij het kiezen van je outdoor-uitrusting. Heb je vragen over berg-of trekkingschoenen, mountainbikes of over outdoor-producten voor kinderen? Wij vinden de juiste artikelen voor jouw bergsport avontuur, verre reis, of andere outdoor activiteit. Hoe ziet jouw vakantie eruit? Is het een trekking-tour in Noorwegen, op een mountainbike door de Alpen fietsen of zit je liever comfortabel op de camping? Onze Bergzeit medewerkers helpen je graag met het uitkiezen van produkten die het beste bij je passen.

Van bergsporters voor bergsporters

De Bergzeit medewerkers zijn graag op pad in de natuur. De ene is met de mountainbike op de paden en de ander is aan het klimmen. In de winter zoeken ze naar de mooiste powderafdalingen in de bergen, of tijdens een expeditie op een continent ver weg. Tijdens deze activiteiten worden veel producten getest en wordt er de nodige ervaring opgedaan. Deze tests en reisverslagen worden dan in onze Bergzeit Online Magazine gepubliceerd, waardoor wij, jou als klant van Bergzeit nog beter kunnen helpen bij het uitzoeken van jouw outdoor uitrusting.