Alleen tot zondag! 15% op Isolatie Kleding Kortingscode: down15

15% op Isolatie Kleding - Code: down15

Naar shop

Impressum

Aanbieder

Bergzeit GmbH

Adres

Hienlohestraße 24,
83624 Otterfing, Duitsland

Bankgegevens:

Standaard rekening voor vooruitbetalingen:
Postbank München
BLZ 700 100 80
Konto 854 68 01
IBAN: DE95700100800008546801
BIC: PBNKDEFF

BTW-id.Nr:

DE814724454

Handelsregister:

Amtsgericht München, HRB 163498

Internetadres:

http://www.bergzeit.nl

Contact Verzending:

Tel: +49-(0)8024 90229-0
Mo.-Fr. 9.00-19.00 Uhr
E-Mail: kontakt@bergzeit.de

Contact Administratie

office@bergzeit.de

Directeur

Maximilian Hofbauer

Online Geschillen

Het Online platform voor online geschillen met betrekking tot consumenten recht is onder het internetadres http://ec.europa.eu/consumers/odr bereikbaar. Ons e-mailadres is kontakt@bergzeit.de.

Externe Links

Onze website gebruikt links naar websites van derden. Alle gelinkte websites van derden worden zorgvuldig gecontroleerd. Mogelijke fouten of verkeerde informatie is door ons tot heden niet ontdekt. Desondanks hebben we geen invloed op de inhoud van de door ons gelinkte websites van derden, hier voor is de dienstverlener en eigenaar van de website voor verantwoordelijk. Mochten op deze website onrechtmatige informatie of producten worden aangeboden, vragen we je deze zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Wij zullen deze dan controleren en de links verwijderen.


Bergzeit Magazine

Redactie en verantwoordelijke i.S.v. § 55 RVSt voor www.bergzeit.de/magazin: Stefan Rehm (Hienlohestr. 24, 83624 Otterfing, Duitsland)
E-Mail: stefan.rehm@bergzeit.de


Voor ongevraagd verstuurde manuscripten, foto's, dia's, boeken en adenere materialen zijn wij niet aansprakelijk. Alle teksten, logo's en de lay-out van de toegezonden delen zijn onder het auteursrecht beschermt. Elk gebruik is zonder schriftelijke toestemming van Bergzeit verboden.

Alle artikelen zijn zorgvuldig verwerkt en worden uitgewerkt volgens de beschikbare informatie. Een garantie wegens de juistheid en aansprakelijkheid is uitgesloten. Dat geldt in het bijzonder voor de duur en technische eisen van lange tours, de moeilijkheidsgraad en alle andere informatie met betrekking tot producten in de Bergzeit webwinkel.

Ontvang 5 € Korting!*
Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en bespaar 5 €*!
Jouw voordelen als nieuwsbrief abonnee
  • Actuele outdoortrends
  • Geen aanbiedingen missen
  • Acties & Events in een overzicht
  • Kostenloos en altijd kunnen afzeggen
"* De tegoedbon is niet geldig voor artikelen in de aanbieding en een minimale bestelwaarde van 40 €. Deze wordt
enkel aangeboden bij de eerste aanmelding of als je langer dan een jaar niet bent aangemeld. De tegoedbon is dertig dagen geldig na de aanmelding."