100 dagen geld terugGratis bezorging vanaf 50 € in NL en B
Live Chat Meer dan 500 merken en 40.000 producten
::1000

Betalen

Bergzeit biedt de volgende betaalmogelijkheden:

 • Vooruitbetaling:
  Postbank München,
  Kontonummer 8546801,
  BLZ 70010080,
  IBAN: DE95700100800008546801,
  BIC: PBNKDEFF.
  Bij deze methode moet de betaling binnen tien dagen na het plaatsen van de bestelling bijgeschreven zijn. Als het bedrag binnen deze tien dagen niet is bijgeschreven, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

 • iDEAL
 • PayPal: De betaling verloopt dan direct via de paypal account van de koper. De koper wordt doorverwezen naar de inlogpagina van Paypal. Na het goedkeuren van de betaling kan de koper op de Bergzeit website de bestelling afronden. Na het afronden van de bestelling wordt deze gereed gemaakt voor verzending.

 • Direkte overschrijving Wij hopen binnenkort ook op de Nederlandse website directe overschrijving te kunnen aanbieden. Op dit moment is deze betalingswijze nog niet mogelijk.

 • Creditcard (Master-, Visacard): Bij een betaling met Creditcard vul je bij de betalingsgegevens je creditcardnummer, de vervaldatum en de beveiligingscode in. De koopovereenkomst is van kracht nadat de betaling is bevestigd. De debitering van het bedrag volgt na het afronden van de bestelling.

De firma Bergzeit GmbH behoudt het recht om de uitgekozen betaalwijze te weigeren.

Outdoor Shop

Online Shopping: Eenvoudig, veilig en snel!

Waar? In de Bergzeit shop! De experts op het gebied van kleding en uitrusting voor bergsport en outdoor! Met een enorm assortiment van een breed scala aan merken, die wij met veel zorg hebben uitgekozen, proberen we het comfort van thuiswinkelen te combineren met de service en expertise die je van een normale winkel verwacht. De producten bij Bergzeit zijn aan de hand van gedreven outdoor-enthousiastelingen geselecteerd, om aan onze persoonlijke criteria te voldoen. Wij willen het allerbeste voor jou!

Onze bestsellers

Top Outdoormerken

Advies van de experts

Bergzeit Koopgids

Heb je advies en informatie nodig om de juiste uitrusting aan te schaffen?

We helpen je graag met onze onze Bergzeit koopgidsen.

Icebreaker

Icebreaker Logo

Icebreaker, het merino wolmerk, voelt zich thuis in Nieuw-Zeeland. De marketing van het merk dat enkel draait om "puur merino wol" zorgde voor een frisse wind op de markt van funcionele basislagen. Deze werden tot heden enkel door synthesische stoffen gedomineerd.

Wat zijn de voordelen van Icebreaker kleding van Merino wol in vergelijking met synthetische stoffen? Allereerst geeft het bij zweet of vocht bijna geen geur af. Daar bij is Merino wol extreem warm.

Icebreaker werd bekend door hun tech-shirts. die met hun opvallende design in alle mogelijke kleuren beschikbaar zijn. De laatstgenoemde kun je bijna als collector-items beschouwen.

De Icebreaker merino groeit gestaag door. Tegenwoordig produceert Icebreaker overjassen, fietsbroeken, vesten en zelfs merino jurkjes

Icebreaker online shop
Ontvang een tegoedbon van 5 €*
Minimieren Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief enbespaar 5 €*!
 • jouw voordelen
 • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen en acties
 • Competente informatie en de beste outdoorproducten
 • Prijsvragen met leuke prijzen
* De tegoedbon is niet geldig voor artikelen in de aanbieding en een minimale bestelwaarde van 40 €. Deze wordt
enkel aangeboden bij de eerste aanmelding of als je langer dan een jaar niet bent aangemeld. De tegoedbon is dertig dagen geldig na de aanmelding.